dijous, 7 d’abril del 2011

Qui no coneix a Clara? És la meua germana

A la meua germana li diuen Clara, va nàixer el dia 11 d'abril de l'any 1996, es a dir, té 14 anys quasi 15. Estudia tercer d'ESO a l'IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat. Ella té una alçada normal, mesura aproximadament 1'62 m. És prima,té els cabells castanys i rulls. El seus ulls també són marrons clarets, quasi verds. Abans portava ulleres però fa un any que ja no les necessita.
Clara és simpàtica, intel·ligent, bastant tímida amb la gent que no coneix, divertida i juganera. A més li agrada molt dormir. La seua peça de roba preferida son els vaquers, li encanta col·leccionar sabates i bolsos. El seu menjar favorit es la pizza i odia les llentilles. El seu color favorit és el rosa. Una de les seues aficions és la musica, de fet, toca el clarinet i estudia al conservatori d'Albaida. Li agrada moltíssim escoltar música de tot tipus però en especial aquests son els seus grups favorits: Pignoise, el canto del loco, Fito & Fitipaldis, Despistaos, Melendi...i molts més. També li agrada jugar a l'ordinador, eixir amb les amigues i els animals. Tenim una gossa que es diu Dana. La meua germana de major vol estudiar magisteri infantil, ja que li encanten els xiquets xicotets. I ací s'acaba la descripció de la meua germana Clara.
                                                      Natàlia 1r ESO

1 comentari:

  1. Què bonic, Natàlia, que dediques el teu temps a la teua germana. Açò demostra que l´estimes molt. Me´n alegre de debò i et dóne l´´ enhorabona per la teua descripció. Ànim i endavant!

    ResponElimina