Ingredients :
Tres pomes.
Panses.
Tres Ous.
Un sobre de rent
Un iogurt
Un got d'oli
Tres gots de farina.
Dues cullerades grans de sucre.
Mantega
Elaboració :
Tres pomes.
Panses.
Tres Ous.
Un sobre de rent
Un iogurt
Un got d'oli
Tres gots de farina.
Dues cullerades grans de sucre.
Mantega
Elaboració :
Primerament, pelem les pomes, dos d'elles les tallarem a quadres i l'altra a llàmines.
A continuació, en un bol, posem el iogurt, l'oli, la farina, el sucre, els ous i ho batem.
Quan estiga tot ben mesclat, afegirem el rent, tornarem a batre i afegirem la poma i les panses.
Prepararem el motle, l'untem de mantega per a que no es pegue la massa.
A continuació, posem la mescla en el motle i posem la poma tallada a llàmines.
Després, escalfem el forn a 180º.
Després, la traguem del forn i la posem en platets per als comensals.
I A MENJAR !!!!!!!!
Javi Bonet 1r ESO
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada