dijous, 24 de març del 2011

Coca de poma

         

    Ingredients :


       Tres pomes.         
       Panses.
       Tres Ous.
       Un sobre de rent
       Un iogurt
       Un got d'oli
       Tres gots de farina.
       Dues cullerades grans de sucre.
       Mantega


Elaboració :
Primerament, pelem les pomes, dos d'elles les tallarem a quadres i l'altra a llàmines.
A continuació, en un bol, posem el iogurt, l'oli, la farina, el sucre, els ous i ho batem.
Quan estiga tot ben mesclat, afegirem el rent, tornarem a batre i afegirem la poma i les panses.
Prepararem el motle, l'untem de mantega per a que no es pegue la massa.
A continuació, posem la mescla en el motle i posem la poma tallada a llàmines.
Després, escalfem el forn a 180º.
Després, la traguem del forn i la posem en platets per als comensals.
I A MENJAR !!!!!!!!

Javi Bonet 1r ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada