Ingredients:
- 2 terrines de formatge “Filadelphia”.
- 125 cl de nata líquida.
- 150 g de sucre.
- 3ous.
- 1 paquet de galetes “Maria Dorada”.
- 50 g de mantega aproximadament.
Preparació:
Primerament, es trituren les galetes i es mesclen amb la mantega per formar un tipus de massa que servirà de base del pastís. Tot seguit, es bat el formatge amb la nata líquida, el sucre i els rovells dels tres ous, fins a obtindre una pasta cremosa. Per una altra banda, es monten les clares a punt de neu i s'incorporen a la mescla anterior fent moviments. A continuació, s'unta el motle de fons desmuntable i es cobrix en la base de les galetes, sobre aquesta es posa la pasta cremosa i es forneja durant uns vint minuts aproximadament. Després es trau el pastís del forn, es deixa gelar, es lleva del motle i es cobrix amb melmelada de fresa. Finalment, es posa a la nevera per a que es refrede.Natàlia 1r ESO
hunn estara molt bona ee :P .natalia podries fer un video fenla :P
ResponElimina